11/10/12

Udstilling af racehøns og raceduer i Ulvehøjhallen

Udstilling af Racehøns og Raceduer i Ulvehøjhallen

Racedyrsudstilling af høns og duer – Der er gratis adgang for alle – VEL MØDT til en spændende og hyggelig week-end i fjerkræets/duernes selskab.

Udstilling af Racehøns og Raceduer i Ulvehøjhallen. Der vil være en kaglen, klukken og kurren i Ulvehøjhallen i den kommende week-end. (Handicapadgang også for kørestolsbrugere, ved kontakt til arrangørerne – Charlotte 23 25 82 26 ). Randers Fjerkræklub og Racedueklubben for Randers og omegn arrangerer den årlige udstilling af mange forskellige høns og duer. Der vil være omkring 130 dværg- og store høns og omkring 197 duer hver især i mange forskellige, flotte og sjove racer og farver.

Søndag eftermiddag ca. kl. 15.30 vil der være uddeling af kårings- og ærespræmier, samt diverse pokaler, klubmesterskaber m.m. Æg er jo mange ting, små og store alt afhængig af racen. Der vil f.eks. være udstillet dværghøns der ligger blå/grønne æg, store høns der ligger brune æg og nogle der ligger hvide æg. SÅ KOM OG SE !!!

Har du/I lyst til at høre om høns og duer i haven, hvordan starter jeg op m.m. så kontakt en af udstillerne/arrangørerne på udstillingen, samt se vores informationsstande. Vi er behjælpelig med kontakt til avlere i hele landet/området.

Samtidig vil der også være flere forskellige stande : Randers Fugleforening, Danske Marsvine klub – Randers Kreds, Juleting, håndarbejde, klip og kort, Tupperware, Nissebo, planter fra ROED´s Planteskole og belægningssten m.m. Tillige amerikansk lotteri. Et mindre café område med lidt spiseligt, kaffe og kage. VEL MØDT til en spændende og hyggelig week-end i fjerkræets/duernes selskab.

Arrangeret af Randers Fjerkræklub og Racedueklubben for Randers og Omegn

Lør. d. 17. og søn. d. 18. november 2012, kl. 13.30-17 og 10-16. (Fri entré)
Ulvehøj Idrætscenter, Møllevangsvej 9, Randers SV